maanantai 24. helmikuuta 2014

Elämänlaatua ostamassa

Viimeisen muuttoni aikana päätin että halvahko kahvinkeittimeni vihdoin pääsee eläkkeelle ja päätyi roskikseen. Laiskuutta ja saamattomuutta lienee, että viimeinen vuosi on sitten mennyt ihan vain pikakahvilla kotona. En ole varsinaisesti mikään kofeiiniaddikti, sillä kotona varmaan viikon aikana tulee juotua vain muutamia kuppeja kahvia ja pikakahvi on ajanut asiansa siedettävästi.

Nyt kuitenkin pitkän sulattelun jälkeen hankkia Aeropressin ja kahvimyllyn. Pientä väkerrystä se kupillisen tekeminen papujen jauhamisen kera on, mutta kyllä taas kelpaa ja muistuu mieleen miten siitä kahvistakin voi oikeasti nauttia. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia on että olen tottunut juomaan kahvini sammiosta ja tuosta Aeropressistä sitä mustaa kultaa valmistuu melkeinpä harmittavan vähän kerralla. Laatu kuitenkin korvannee määrän.

Lisäksi ostin (taas) uuden sähkötupakan. Ensimmäisen ostamisesta on varmaan jo kymmenisen vuotta ja täytyypä tästäkin sanoa että laatu korvaa paljon. Siinä missä omistan jotain parinkympin tohottimia, tämä oli jo roippeinensa puolitoista sataa, mutta nyt parin viikon sauhuttelun jälkeen voin vain todeta että nyt on vihdoin käsissä laite joka on korvannut normaalit tupakat täysin tuskattomasti. Yhtään ei ole tullut poltettua sen jälkeen kun tämän vimpaimen akku ensi kertaa lataantui.

Rahalla ei saa kuulemma onnea. Kyllä sillä vain jonkinlaista tyytyväisyyttä olemiseensa voi ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti