torstai 6. maaliskuuta 2014

Muutama huomio Ukrainasta

Ensinnäkin minua kuvottaa suomalaisten paniikki asian suhteen. Ukraina on ollut nykymuodossaan itsenäinen parikymmentä vuotta, suomi likipitäen sata vuotta. Venäläisten määräkin näissä maissa on melkoisesti erilainen. Kovasti panikoitiin myös venäjän itämeren sotaharjoituksesta, joka oli suunniteltu ja ilmoitettu jo joskus alkuvuodesta.

Lisäksi, vaikka en missään muodossa hyväksy venäjän toimia, pidän järkyttävän typeränä mediassa pään aukomisen asiasta venäjän suuntaan. Sillä ei saavuteta mitään, päinvastoin, venäjä on suurimpia suomen kauppakumppaneita ja nämä älämölöt suoraan vahingoittavat näitä kauppasuhteita. Tottakai on paikallaan että mielipide ilmaistaan ja todetaan että suomi ja suomalaiset tuomitsevat toimet, mutta loppu provokaatio pois.

Lisäksi ihmiset tuntuvat käsittelevän tapahtumia kuin jotain televisiosarjan käänteitä. Me emme taatusti tiedä kaikkea mitä tuolla taustalla on ja tapahtuu. Ukrainassa elää ihan oikeita ihmisiä joiden elämän tämä taatusti mullistaa. Kaikkea propagandaa puolelta jos toiseltakin on turha uskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti