keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Bucket list 2015

Ihmisillä on tapana kuvitella syntyvänsä joka vuosi uudelleen. Tammikuussa parannetaan tapoja ja luvataan suuria uusia suuntia.

Niinpä mietin bucket-listaa vuodelle 2015 minäkin. Tosin tämä tuli nyt niin yllättäen että en keksinyt kuin kaksi kohtaa.

Ensimmäinen liittyy tietotaitoon, hieman ammattiin ja paljon osaamiseeni. Sattuneesta syystä en nyt sitä availe sen enempää, mutta ensimmäinen päätökseni olkoon keskittyä uuden oppimiseen tuon aihepiirin tiimoilta ensi vuoden aikana ja kehittyä siinä vähintäinkin rautaiseksi osaajaksi.

Toinen kohta on vaivannut nyt mieltäni viikon tai pari kasvanemassa määrin: taitaa olla aika kokeilla näitä parisuhdehärdellejä taas. Ehkä kuitenkin varovaisesti kepillä jäätä (no pun intended). Jos vain varovaisesti tähtäisi siihen että päinvastoin kuin tänä vuonna voisi kokeilla käydä ihka aidoilla treffeillä. Siitä voisi sitten katsoa olisiko aika kypsä ja kaipaanko oikeasti koko härdelliä.


2 kommenttia:

  1. Hienoja suunnitelmia!
    Itse keskityn tietotaidon kartuttamiseen ja jätän treffailun minimiin, joten sitä aukkoa tulen sitten täyttämään mm. sun postauksia lukemalla. XD

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata pidellä hengitystä sitä odotellessa....

      Poista