torstai 23. huhtikuuta 2015

Päätin perustaa uskonnon

Päätin perustaa uskonnon. Tällä kertaa se ei liity ylipappeuteen ja palvontamenoihin joihin kuuluu neitsyitä.

Eräs eri uskonnoissa toistuvista teemoista on uudelleensyntymä. Uudessa uskonnossani viedään ajatus uudelleensyntymästä hieman uusille poluille ja samalla nojataan Äiti Maa - Gaia - ajattelutavan suuntaan.

Suurin pointti koko uskonnossa on että me synnymme aina uudestaan. Tai oikeastaan ei ole meitä. Olemme vain yksi ja sama joka syntyy aina uudelleen. Sinä et ole sinä, minä en ole minä, olemme yksi.

Kun elämä loppuu synnymme joksikin toiseksi eläväiseksi, ihmiseksi, eläimeksi tai vaikka kasviksi. Ajalla ei ole merkitystä, seuraavaksi edessä oleva elämä voi olla menneisyydessä, nykyisyydessä tai tulevaisuudessa.

Lopputulema on että rakasta ja kunnioita kaikkea elävää - koska se olet sinä.


2 kommenttia:

  1. Hei sähän olet repäissyt uskontosi hieman kuin täältä :D:

    http://www.galactanet.com/oneoff/theegg_mod.html

    Tuossa tarinassa tosin isoin ongelma ainakin omasta mielestä oli juuri se, että vain ihmisen kokemuksella elämästä vaikutti olevan jotain merkitystä. Eli kaikki elollinen juu mukaan vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tunnusta tai tiedosta lukeneeni tuota aikaisemmin, mutta tämähän vain todistaa uskontoni voimaa että toisistaan tietämättömät ihmiset ovat tajunneet saman. Tottahan sen silloin on oltava! :)

      Vaatii vain pientä hienosäätöä vielä ja vavise skientologia!

      Poista