lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mancrush

Sika tuolla toisaalla listasi mancrushinsa, joten jospa lyhyesti tekisi niin itsekin.

Tietenkin tähän alkuun muutama nainen että ei maine mene! (ei mitenkään järjestyksessä, kunhan muutama joka mieleen tuli)

Amber Heard


Ellen Page

Mila Kunis


Ja sitten niihin miehiin...

Charlie Hunnam

John Barrowman

Neil Patrick Harris


Voisi todeta että ei ehkä aivan niin heteronormeihin sopivia valintoja, mistäköhän sekin nyt taas johtuu. Vaikka en ole ikinä seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa harrastanut, olen aina ollut sitä mieltä että olisi typerää väittää olevansa sataprosenttinen hetero, sillä mistä minä tiedän, jos jonain kauniina päivänä päässä jotkut palaset osuvat niihin kohtiin että tajuaa tähän saakka olleensa väärässä.

Lähtökohtaisesti nämäkin tulivat enemmän mieleen ensimmäisenä ei vain sen takia että ovat miellyttäviä silmälle, vaan heistä on tullut sellainen mielikuva, että heidän kanssa olisi mukava "hengata". Mietin ensin jotain muuta lähestymistapaa, mutta ne tuntuivat heti tyhmiltä. Tai pitäisikö sanoa tyhmemmiltä :)

En tiedä kuinka helppo bonustehtävä on: mikä yhdistää (ainakin) kahta naista ja kahta miestä näistä kuudesta...

4 kommenttia:

  1. Tehtävään tulee mieleen veikata vain: How I Met Your Mother. Siinä taisi käydä jopa JLo jossain vaiheessa. Kaikkia jaksoja en ole katsonut (jesh), joten ihan arvelua. Ja mielestäni muuten, liittyen aiempaan kirjoitukseesi, isompi pahe on se, ettei muka voi sanoa pitäneensä sarjasta... :)

    VastaaPoista
  2. Maailman helpoin vinkki: http://tinyurl.com/ox3a5e4

    VastaaPoista
  3. Ahaah. Heardin tiesin, kun juuri luin jostain hömppälehdestä hänen ja Deppin suhteen takkuamisesta... lesboystävä palannut kuulemma kuvioihin. Muut näistä olivat kyllä ihan ylläreitä. Tuntuu hassulta, etten edes Harrisista tietänyt :).

    VastaaPoista
  4. And thats not even all!
    http://cdn.www.babble.com/wp-content/uploads/2011/6/neil-patrick-harris-david-burtka-with-twins1.jpg

    VastaaPoista