lauantai 12. huhtikuuta 2014

Onko täydellinen niin täydellinen?

Iltasanomien jäänkova tutkiva journalismitiimi on tutkinut taasen ja tuloksena listannut millainen on täydellinen tyttöystävä. Testataanpa mitä mieltä olisin moisesta otuksesta:

168,87 cm pitkä ja painaa 61,38 kg.
Kuvittelen pitäväni paljon lyhyemmistä tytöistä, mutta kun miettii exien pituuksia, vaihtelua on ollut hyvinkin paljon. Painosta nyt ehkä sen verran että itse en valasryhmän perään kaihoisasti katso, päinvastoin kuin eräät jotka etsivät Moby Dickkejä (muhahaha...)

Vartalon tyyppi urheilullinen
Koska en itse mikään himourheilija ole, kovin urheilullinen tyyppi varmaan aiheuttaisi stressiä ja paineita sen suhteen että itsekin viihtyisi enemmän urheilemalla, ei jatkoon.

Luonne: sosiaalinen
Eiköhän tässäkin olisi parasta jos mentäisiin jossain keskimaastossa. Ylisosiaalisen ihmisen kanssa seurustelu olisi lähes kuin sinkkuna olo, tai ainakin itse koen että se helposti olisi enemmänkin friends with benefits -tyyppinen järjestely. Tosin pitäähän sitä omaa aikaa olla, joten aina yhdessä nyhjöittävä otuskin ajaisi varmaan ammattiavun tarpeeseen pian.

Palkka: 2000-2500
Kai se olisi kiva että se toinen olisi ainakin omillaan toimeen tuleva. Ketään jaksaisi elättämäänkään alkaa, mutta jos tässäkin mennään jossain keskimaastossa, kaikki on vain järjestelykysymyksiä, näin jos ajatellaan vaikka yhteistä taloutta, mutta silloin ei kai puhuta enää tyttöystävästä. Seurustelussa varmaan menot ja muut voi sovittaa niin että molemmilla on niihin varaa.

Asema: työntekijä
Sama kai kuin urheilussa. Joku yksityisyrittäjä joka elää 24/7 työasioissa olisi taas aika huihai. Työttömällä taas voisi olla jo liikaakin aikaa pyörittää mielessään jokaista sanottua lausetta ja niiden taivutusmuotoja...

Haluaa lapsia
Parempi olla haluamatta juuri nyt tai heti läheisessä tulevaisuudessa. Puolihuomaamattomasti huonoihin tai kestämättömiin perheisiin hankittuja lapsia on tässäkin maassa aivan liikaa.

Lihansyödä
Ai-van sa-ma. Osaan kokata myös kasvisherkkuja!

Harrastaa kuntosalilla käyntiä
Eikö tämä nyt mene tuonne urheilullisen kanssa samaan. Samat perusteet, eli rajansa kaikella.

Trendikäs
En lue naistenlehtiä, en tiedä mikä on trendikäs... Jos tämä tarkoittaa sitä että aina pitää olla uusimman muodin mukaiset korkokengät, ei jatkoon.

Asuu isossa kaupungissa omistusasunnossa
Ei niin mitään väliä.

Urheilullinen vartalo
Taasko? Really? Kolmas kerta samaa asiaa?

Siniset silmät
No kiva olisi jos olisi silmät, tai ainakin yksi. Värillä väliä.

Ruskeat hiukset
Haloo?!

Harrastaa seksiä 1-3 kertaa viikossa ja on innokas kokeilemaan uusia asioita petipuuhissa
Tämä menee nyt niin henkilökemioiden kohtaamiseen. Suhde voi olla onnellinen, oli seksiä minkä verran oli, kunhan molemmat kokevat sen sekä riittäväksi, ja samalla eivät koe että sitä pitäisi olla enemmän tai vähemmän kuin sitä oikeasti on.

Omistaa koiran
Jos omistaa kiva koiran, annan plussapisteitä! Jos omistaa luonnevikaisen tai tyhmän koiran, ei saa! :)

Ei polta
Olisihan se kiva omalta kannalta ettei, nyt kun itse sauhuaa vain sähkötupakkaa.

Ei ole tatuoitu
Saapas olla. Kunhan tässäkin on järki mukana. Olenhan toki itsekin.

Juo siideriä
Erittäin tärkeä ettei juo minun kaljoja ja jallujani! No ei, eipä taas niin mitään väliä.

Viettää mieluiten iltaa ystävien kanssa
En nyt oikein tajua tätäkään, mitä tämä tarkoittaa? Haluaa viettää välillä aikaa ystäviensä kanssa? Haluaa joskus viettää aikaa minun ja minun ystävieni kanssa? Ei halua viettää aikaa minun vaan ystäviensä kanssa? Ei halua olla kahdestaan? What?

Kannattaa HIFK:ta ja HJK:ta
Jos nyt fanaattisesti kannattaa jotain urheilujoukkuetta niin varmaan kannattaisi etsiä toinen samanlainen, ei jatkoon.

Suosikkiautomerkki on Audi
Tekisi mieli sanoa että jos omaa suosikkiautomerkin, niin se on jo niin paha virhe että ei jatkoon.

Katsoo Salattuja elämiä
Jos pitää istua joka päivä tiettyyn aikaan katsomassa jotain aivotonta saippuasarjaa, ei jatkoon. Ihan oikeasti hei.

Äänestää kokoomusta
Tästä kyllä tulee pitkä miinus.

Ei usko Jumalaan
Uskonasiat ovat jokaisen oma asia ja jos ei ole kiihko-mitään, aivan sama niin kauan kuin antaa muiden uskoa tai olla uskomatta mihin haluaa.

Ei kannata kuolemantuomiota eikä turkistarhausta tai Natoa
Aaaargh, ihan sama!

Kannattaa armomurhaa ja EU:ta
Tupla-aaaargh, aivan sama.

1 kommentti:

  1. Joo no vaikka kyselyyn oli tosiaan vastaajia melkein 4 000, ne olivat kaikki huom. IS:n lukijoita ja etenkin johonkin puoliturhiin kyselyihin aikaansa kuluttavia... Eipä tulokset varmaan ketään täysijärkistä tai muuten vain habitukseensa tyytyväistä (naista) paljon hetkauta. Sokerilitku-sidukat ja salkkarit listassa kertoo jo tosiaan paljon :).

    VastaaPoista