perjantai 16. toukokuuta 2014

Kevät ja kesäkissat

Tai oikeastaan kai tämä jo rupeaa kesän alkua olemaan. Ylipäätänsä kuvittelen olevani fiksu ja hyväkäytöksinen ihminen, mutta tämä aika vuodesta saa ajatukset täysin hakoteille. Havahdun välillä siihen että tuijotan jotakuta ajatukset täysin jossain muualla kuin fiksulla ja hyväkäytöksiselle ihmiselle kuuluisi. Jutellessani viehättävän naisihmisen kanssa suustani saattaa tulla jotain muka-hauskaa ja muka-intellektuallia, mutta mielessäni pörrää mielihalu kertoa että oikeastaan haluaisin... jotain aivan muuta.

Olen elämässäni siinä vaiheessa etten kaipaa mitään parisuhdetta joka aiheuttaisi elämääni "its complicated" vaiheen, taas. Vaikka tiedänkin, että parisuhteeseen heittäytyessä siinä varmasti olisi mukavia puoliakin, en jaksaisi panostaa niidenlähes vääjäämättömään monimutkaisuuteen. Olisihan se mukavaa jos olisi muodikas enemmänkin friends with benefits -tyylinen suhde, mutta epäilen että loppupeleissä ne toimivat huonosti ja kun asiat menevät monimutkaisiksi, ne liian usein käyvät rumiksi.

Niinpä ajattelin sulkea verhot ja piiloutua maailmalta kunnes taudin oireet lievittävät ja olen varma siitä etten kuulu enää riskiryhmään. Projektiksi voisi vaikka koittaa katsoa Rotten Tomatosin top 100 movies of 2013 listasta kaksikymmentä ensimmäistä. Tai ainakin ne yhdeksän joita en ole vielä nähnyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti