perjantai 9. toukokuuta 2014

Uskomuksista luopuminen

Toiset uskovat puuseppiin jotka elivät tuhansia vuosia sitten, toiset taas intiaanien kivitauluihin.

Koska olen miehinen mies, minun uskomuksiin kuuluu että Iltalehden Iltatyttö ennustaa kuinka hyvä viikko on tulossa. Mitä enemmän iltatyttö mielyttää silmää, sitä enemmän voi odottaa tulevalta viikolta. 

Turha virnistellä tai paheksua siellä! Tämä on ihan yhtä validi tapa ennustaa tulevaa kuin kivitaulut tai teelehdet! 

Olin melkein unohtanut yhden fetisheistäni joka on että vaaleat hiukset ja tummat kulmakarvat saavat aikaan alkukantaisen kurahduksen visuaalisen mielihyvän keskuksessa. 

Olenkin nyt järkyttynyt siitä kuinka rasittava tämäkin viikko on tähän asti ollut vaikka viikon iltatyttö, Nelli, saa aikaan jonkinlaista kummaa kihelmöintiä visuaalisen mielihyvän keskuksessa. 

Onko jossain kriisilinjaa jonnekka voi soittaa kohdatessaan vastoinkäymisiä perimmäisten uskomusten kanssa?

3 kommenttia:

  1. Missä ne kaikki paheksuvat ja närkästyneet kommentit ovat... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lähinnä ihmetyttää logiikkavirheen oloinen kummajainen: Nelli on tuore iltatyttö, joka ennustaa siis tulevaa viikkoa (toisen kappaleen mukaan)? Sitten toiseksi viimeisessä kappaleessa Nellin olisi pitänyt vaikuttaa jo tähän viikkoon...

      Ja hei, nykyaika. Et voi odottaa kauheita kitinöitä. Räsänenkin keskittyy tekemään komediaansa isommassa mittakaavassa.

      (Mutta ihan tosi: olen vähän kyllä miettinyt, missä tämän blogin kommentoijat ovat... Vertailtuna laskuriinkin, josta en tosin tiedä, miltä ajalta se on (nelitonninen). Suomalaistenhan piti mukamas purkautua hulluna anonyymeina netissä. Tai no, älämölöväki on suomi24:ssä. Blogimaailmassa on ainakin itselle yllätyksellisen paljon hiljaisia lueskelijoita. Hmm ja aika höh.)

      Poista
    2. Ennustus siis tapahtuu heti maanantai-aamuna, esim. nythän tämän viikon iltatytöstä on jo kaksi kuvaa. Eli nyt voi todeta että tämä viikko tulee olemaan todennäköisesti hieman meh.

      Ja hei, en minäkään ole enää perillä siitä mistä nuo laskurit ovat lähtöisin :P Kommentoijien puutteen tosin kuitaan tyhmillä jutuilla joita tänne kirjoitan :P

      Tosin, selkeästi paras tapa laajentaa lukijakuntaa ja sillä tavalla potentiaalisia kommentoijia on kommentoida jotain järkevähköä, tai edes hauskahkoa jonnekin suosittuun blogiin niin että linkkaa kommentissaan omaan blogiinsa.

      Poista