tiistai 6. toukokuuta 2014

Uutisia läheltä ja kaukaa

Tänään on ollut raivostuttavaa lukea uutisia, toisaalla vakuutusyhtiöt tahkoavat satojen miljoonien voittoja ja samalla vähentävät työntekijöitä ja ehdottelevat palkattomia lomia. Samaan aikaan lentoyhtiöt jakavat lisäbonuksia johdolleen ja vaatii työntekijöiltä joustoa ja palkka-aleja.

Vähän kauempana Ukraina ja Venäjä ovat lipumassa sotaan jonka vaikutuksia maailman tilanteeseen voi vain kauhulla kuvitella.

Kaikki tämä kuitenkin kalpenee Nigerian menolle jossa satoja teinityttöjä on kaapattu aikeena myydä heidät.

Ahdistaa tämä maailman meno taas. Joku varmaan nyt toteaisi että uutisia ei pitäisi lukea, mutta tekisikö se maailmasta paremman paikan? Olisiko se jollain tavalla parempi että olisi vain autuaan tietämätön mitä maailmassa tapahtuu, varsinkin kun nämäkin asiat ovat sellaisia asioita joille itse ei voi mitään tehdä?

Ahdistaa, taas.


7 kommenttia:

  1. Keskityn itse tällä hetkellä euroviisuihin ja muuhun yleiseen hörhöilyyni. Parempi nauttia ennen kuin pommeja alkaa tippua. Ai niin, muutamalla Unicef-eurolla kuussa ostan mielenrauhaa. Upeaa.

    En tiedä, uskonko todella laajemmankin sodan alkavan... se on ainakin varmaa, että ihmiset ovat yhtä idiootteja kuin vuosisatoja sitten. Ydinpommit vain pakottavat ehkä vähän enemmän miettimään.

    VastaaPoista
  2. Nauttia? Euroviisuista? Näin itävallan biisin ja luulen että se riitti tämänvuotisista euroviisuista.... :P

    Propsit Unicefista, itsehän toki luokittelen esim. Greenpeacen terroristeiksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Et selkeästi näköjään tykkää tästä vastaa-nappulasta :D.) Euroviisuissa huumaavaa on tietenkin överiksi pokalla vetäminen. Ja ok, jotkin biisitkin ovat kiinnostavia.

      Poista
    2. 2009-2011 tuli varmaan viimeksi katsottua, 2009 ja 2010 oli suorastaan masentavaa kun mielestäni voittajat olivat päivänselviä ensi kuulemalta. 2011- niissä ei ole tainnut olla yhtään hyvää biisiä. Ehken ole tuon suunnan cämp-huumorin ystävä... Mitä muuta siellä nykyään on kuin huumorin ja huonon maun rajalla nuorallakävelijöitä ja itäblokin kisa siitä kenen esiintyjä näyttää eniten paljasta pintaa?

      Poista
  3. Ainiin, kuulematta biisejä, voin nyt julkisesti ennustaa että ukraina voittaa jos niillä on edes keskiverto kappale ja esittäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Venäjä sai ainakin mehevät buuaukset finaaliin tiistaina päästyään. Kaipa tästäkin V.P. onnistuu tarinoimaan kaikenlaista... "Katsokaa, he vihaavat meitä juuri kansana ja ihmisinä." Sinällään luulisi joka tapauksessa Venäjälläkin löytyvän pussyriotoimista rajumpaa valkyroimista (Saksa-viittaus haha), jos joku vallankahvapöyröö tarpeeksi järjettömiä juttuja yrittää syöttää.

      Naurattaa muuten joidenkin viihdehörhylöiden vinkuna siitä, kuinka politiikka tulisi pitää viisuista erillään. On tainnut mennä hieman ohi, että ei kisassa kai koskaan lauluista ole ollut kyse. Kun miettii 50-lukuakin ja koko tapahtuman järjestäjää, European Broadcasting Union vs. OIRT jne.

      Poista
    2. Tämä vastaa-nappula on ihan gagga! Tosi epäintuatiivista painaa sitä avatakseen tämä kirjoitusikkuna kun se on auki siinä ennen nappuloiden painamistakin!

      Hei mutta älä unohda että vaikka äänien anto onkin suhteiden hoitoa naapurivaltioihin, tarpeeksi radikaali kappale silti voi rikkoa tämän tavan: Lordi!

      Poista